Elektromos galambriasztó-rendszer 5 év garanciával!

 ( Szabadalmi oltalom alatt álló műszaki megoldás!)

Az épületek homlokzatán, a galambok által előszeretettel látogatott helyeken, (párkányok, falzugok, ablakszemöldökök, stb.) bármilyen felületen – kő, márvány, tégla, vakolat, horgany, vagy rézburkolat – speciális műanyag tartókban félkemény alumínium huzalt helyezünk.  A ragasztó és a műanyag UV- és időjárás álló.

A vezetéket egy impulzus-adó készülékhez csatlakoztatjuk, mely hálózati árammal működik és meghatározott időközönként impulzust ad a felszerelt alumínium-vezetékbe. Ennek hatására a galambok – de más állatok is – az épületről elriaszthatók.

A GALAMBRIASZTÓ-RENDSZER SZAKASZOSAN IS KIÉPÍTHETŐ! AZ ANYAGI LEHETŐSÉGEKTŐL FÜGGŐEN BÁRMIKOR BŐVÍTHETŐ!

 Pontos árajánlatot helyszíni felmérés után adunk! Árajánlat adás minden esetben díjmentes!

/ Hatástalan – nem általunk szerelt – berendezések láthatóak pl.: Bajai Városháza, Budavári Palota, Székesfehérvár: sétáló-utca, Püspöki Palota, stb. ahol a felszerelt berendezések hatástalanok és a galambok ismét birtokolják és szennyezik az épületet./

 Hatásos elektromos galambriasztó-rendszer kiépítése.

 A felszerelt galambriasztó rendszer emberre és állatra egyaránt veszélytelen!

Egy adott impulzus-adó készülékről 5.000 méter galambriasztó rendszer üzemeltethető!

Minden általunk szerelt galambriasztó rendszerre, az általunk javasolt megvalósulás esetén 5 év garanciát adunk!

 

   Garanciaidőn belüli bármilyen meghibásodást térítésmentesen azonnal kijavítunk, amennyiben az nem erőszakos, vagy szándékos rongálás következtében állt elő. Az ereszcsatornára és a tetőszélre szerelt berendezésre csak abban az esetben vonatkozik a garancia, amennyiben a felszerelt hófogó a hó csúszását valóban megállítja. Egyébként hó csúszás következtében megrongálódott berendezések javítása nem tartozik a garancia körébe!