Mechanikus galambriasztó rendszerek

Az épületek homlokzatán, a galambok által előszeretettel látogatott helyeken , ( beugrók, fali fülkék, teraszok, szobrok, stb.)  rozsdamentes acél, UV sugaraknak ellenálló műanyagok és speciális ragasztók felhasználásával, huzalok, hálók és rugók közbeiktatásával  meggátoljuk a galambok letelepedését.

Ebben az esetben is úgy végezzük el a szerelést, hogy az épület külső megjelenésében semmiféle elváltozást, vagy kárt nem okozunk.

 

 Mechanikus (hálós és acéltüskés) védelem

 

 

Nem általunk szerelt, hatástalan tüskés védelem.

A mechanikus védelmet – elsősorban az acéltüskéket – csak kiegészítő megoldásként használjuk az elektromos rendszer mellett, a sok helyütt nem kellő szakértelemmel felszerelt tüskék ugyanis nagy felületen egy idő után hatástalanul próbálják távol tartani a madarakat. Erről bővebben itt olvashat.

HÁLÓK:

  • Speciális acélhálók: különböző lyukbőségű, ponthegesztett acélhálók 0,7 mm szálvastagságú, rozsdamentes acélból.
  • Speciális műanyaghálók: rendkívül könnyű, 0,4 – 1 mm szálvastagságú, különböző lyukbőségű és színű, UV álló hálók.
  • A hálók felerősítése: 5-6mm-es furatba műanyag tiplit helyezünk, melybe rozsdamentes tartót (szemes csavar, vagy sasszeg) erősítünk. A tartóba 1-1,5mm vastagságú rozsdamentes sodronyt fűzünk. Erre a keretre erősítjük speciális acél, vagy alumínium kapcsokkal a hálót.

ACÉLTÜSKÉK:

  • Műanyag talpakra szerelt acéltüskék, hazai gyártású   termékek. Rögzítésük UV- és időjárásálló szilikon ágyban történik.

Az elektromos és hálós riasztástól kevésbé megbízható terméknek tartjuk az acéltüskéket – bővebben itt – bár cégünk felkészült szakemberei megfelelő hozzáértéssel szerelik fel ezeket a rendszereket is, melyekre szintén garanciát vállalunk!

ERESZVÉDŐ TÜSKE:

       Újdonság a teljesen saválló anyagból készült ereszcsatorna-védő tüske. Felszerelésével meggátolható, hogy a madarak az ereszcsatorna szélére telepedjenek, illetve kialakításánál fogva lehetetlenné teszi, hogy a csatorna belsejébe fészkeljenek! Nincs többé csatorna-dugulás, homlokzatleázás! 

                SAJÁT FEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS, LEGOLCSÓBBAN A PIACON!

Pontos árajánlatot helyszíni felmérés után adunk!
Az árajánlatadás minden esetben díjmentes!